Labradorinnoutajan pentuja hyviin ja vastuuntuntoisiin koteihin

Onko kodissasi ja sydämessäsi paikka, jonka voisi täyttää labradorinnoutajan pentu?

Kennel Soldalens kasvattaa pienimuotoisesti kotioloissa rotuominaisuuksiltaan tyypillisiä ja hyväluonteisia labradorinnoutajia kaikissa kolmessa värissä. Meillä on ajoittain labradorinnoutajan pentuja myytävänä hyviin, vastuuntuntoisiin ja harrastaviin koteihin.

Tietoa pentusuunnitelmistamme

Pentusuunnitelmistamme tiedotamme Pentusuunnitelmia -sivulla. Jos sinusta tuntuu että sinä voisit tarjota Soldalens-pennulle rakastavan loppuelämän kodin, jossa pentu saa elää hyvän koiranelämän, otathan meihin yhteyttä joko soittamalla tai sähköpostitse. Paikka on avoinna sitoutuvalle perheelle joka ymmärtää aktiivisen rodun tarpeita.  Voit myös tiedustella tulevia pentusuunnitelmiamme vaikka tietoja niistä ei sivuillamme olisi vielä julkaistukaan.

Mitä me haluamme tietää teistä?

Kerro hieman itsestäsi ja aiemmista koirakokemuksistasi. Kerro myös mihin tarkoitukseen koiraa haet ja millainen koira olisi toiveissanne. Miksi juuri teidän koti olisi se oikea koti pennulle meidän kennelistämme ? Onko sinulla aikaa ja halua kasvattaa pennusta tottelevainen ja hyväkäytöksinen koira ? Oletko varautunut taloudellisesti pennun tuloon, pennun hinta on vain pieni osa mitä pentu tulee maksamaan elämänsä aikana. Onko siis nyt oikea aika hankkia pentu ? Toivomme, että väri ei olisi ainoa asia pentua meiltä tiedusteltaessa ja pelkkiin hintatiedusteluihin tai tekstiviestikyselyihin emme vastaa ollenkaan. Haluamme aina tavata kaikkien pentujen tulevat perheet henkilökohtaisesti ja seuraaviin pentueisiimme voi olla jo varauksia, joten odotukseen on varauduttava.

Pennun valinta

Me valitsemme perheille sen sopivimman pennun pentueesta, itse pentua ei pääse valitsemaan. Pennun kodin valintaan vaikuttaa mm. mihin tarkoitukseen pentu on tulossa (näyttelyt, kotikoira, metsästys, jokin muu harrastus..) ja pentujen kasvaessa pyrimme valitsemaan pentueesta perheen toiveisiin parhaiten vastaavan pennun.

Lisätietoa kasvateistamme

Pentueiden viralliset tiedot löytyvät Kennelliiton jalostustietojärjestelmän KoiraNet-sivuilta, mm. kaikki kasvatit sekä kotimaassa asuvien koirien terveys- ja kilpailutiedot.

Pennut luovutetaan aina rekisteröitynä ja eläinlääkärin tarkastamina ja Kennelliiton sääntöjen mukaan tunnistusmerkittyinä.

Kasvattajan tuki koko koiran eliniän

Pyrimme olemaan kasvattiemme ja perheiden tukena koko koiran eliniän. Järjestämme vuosittain erilaisia tapahtumia joissa kasvatit perheineen voivat tavata toisiaan ja jossa tutustutamme heitä uusien harrastusten pariin. Tärkeintä ei ole hulppeat omakotitalot ja upeat puitteet vaan etsimme pennuille harrastavia koteja ja hyviä tyyppejä Soldalens -perheeseen.

Lisätietoa

Mikäli sinua mietityttää labradorinnoutajan sopivuus sinulle rotuna, sen hoito ja koulutus, luonne, rodun terveys, elinikä tai yleensäkin kasvattajan valintaan tai pennun ostamiseen liittyvät asiat, niin keräsimme listan kysymyksiä ja vastauksia, jotka toistuvat usein jutellessamme labradorinnoutajasta kiinnostuneiden kanssa. Lisätietoa – Yleisimmät kysymykset pennun tiedustelijoilta.

Tiedustele labradorinnoutajan pentuja

Marina Lindberg-Jaksola
Puh. 040 673 2552       (HUOM! Yhteydenotot vain iltaisin ja viikonloppuisin, en vastaa tekstiviestikyselyihin)
marina.jaksola(at)gmail.com